Képzőművészeti felhívás

1024 683 Arany Bot díj
  • 10

A Bízz Vakon! Közhasznú Egyesület és a Láthatatlan Kiállítás közös szervezésében felhívást indítunk fiatal, tehetséges kézművesek, művészek számára.

A felhívás a látássérültekért tett segítő cselekedetek népszerűsítésére életre hívott Arany Bot Díj  ünnepélyes díjátadó gáláján átadandó emlékplakett megtervezésére szól.

Az Arany Bot Díj célja, hogy trendivé tegye a segítségnyújtást, hogy beépüljön mindennapjainkba az egymásra való figyelem és erről beszéljünk, lássuk és láttassuk is egymást.

A díj a legjobb „jótettek” kiválasztását követően, egy díjátadó gálán kerül átadásra 2018. októberében, a Nemzetközi Fehér Bot Napja alkalmából, melyen a média és elismert magyar közéleti személyiségek is képviseltetik magukat.

Várjuk olyan lelkes tervezők pályamunkáit, akik szeretnének már pályájuk elején hiteles referencia által hírnévre szert tenni, ugyanakkor fontos, hogy munkájukkal kiemelkedő társadalmi szerepet is vállaljanak, de nem rettennek meg attól, hogy nevük és munkájuk gyümölcse egy olyan díj jelképé válik, mely hosszútávon támogatja a látássérülteket és mindazokat, akik jótetteikkel nap mint nap odaadásukról tesznek tanúbizonyságot.

Formai és anyagi követelményeket nem támasztunk a díj tervezéséhez, ugyanakkor előnyt jelent a tartósság, a költséghatékony kivitelezhetőség, esetleg a vaksággal összhangba hozható szimbólumok megjelenítése.

Méret: maximum 30*30 cm

Súly: maximum 2 kg

A nyertes tervező neve felkerül az Arany Bot Díj honlapjára, emellett megjelenik egyéb közösségi média oldalakon és elhangzik az ünnepélyes díjátadó gálán is.

Leadási határidő: 2018. június 30-ig

Elbírálás, értesítés: 2018. július 15-ig

Leadás és tervbemutatás, költségterv: info@aranybot.hu

A díjjal, tervezéssel, kivitelezéssel kapcsolatban bővebb információ:

web: www.aranybot.hu ,

e-mail: info@aranybot.hu

telefon: 0620 355 80 46